Reportáže

Plnený kapustný list

Novembrová sobota na trhovisku

Dnešné ráno podporovalo len jedinú vec – zaspať a zostať v teple domova. Napriek tomu som sa vybral na trhovisko pozrieť sa, či je v túto ročnú dobu ešte použiteľné. A že bolo!

Pečený zemiak s cuketou a chedarom

Nové pouličné jedlo hľadá samo seba

Po dlhšom čase som sa vrátil do Bratislavy, aby ma v nej privítala akcia pouličného jedla Street Food Park pred Starou tržnicou. Bude pokračovať až do soboty.

Sprievodca Istra Gourmet

Malé Toskánsko

Tohtoročný výlet k moru sme mali kratší a jednoduchší, ale stále sa v ňom našlo aj miesto pre pár delikates.

Zarábanie cesta na kváskový chlieb

Ako bolo na kurze pečenia kváskového chleba

Ku koncu augustových horúčav sa mi s výdatnou pomocou Sýpky v Bábe podarilo zorganizovať kurz pečenia kváskového chleba a koláčov. Kurz „vyškolil“ aj mňa samotného.

Cena in bianco

Večera v bielom

“La cena in bianco” alebo “Le Diner en Blanc” – nekonvenčná večera v bielom pod holým nebom.