Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Komentáre (15)

  1. Shira313

    Tipujem na pór plnený tvarohom alebo bryndzou posypaný paprikou a v strede je zapichnutá zelená pórová byľka :o)

    Odpovedať
  2. tvaroh ani bryndza to nie su, paprika tiez nie, s ostatnym nie si daleko

    Odpovedať
  3. ja by som tipla na plnený fenikel a vo vnútri je ryža, jogurt s niečím alebo čo to je?

    Odpovedať
  4. ani ryza, ani fenikel, je tam vsak zelenina

    Odpovedať
  5. myslíš tým, že vo vnútri toho póru alebo cibule je tiež zelenina? Biela zelenina – reďkovka, alebo karfiol, alebo petržlen s niečím rozmixované?

    Odpovedať
  6. ano, vo vnutri poru je zelenia

    Odpovedať
  7. řapíkatý celer ;-)

    Odpovedať
  8. nooo, blizime sa pomaly… ked pridem domov, hodim rozlustenie aj s receptom, dovtedy mozete hadat

    Odpovedať
  9. preexponovana zemiakova kasa vo vnutri? :D

    Odpovedať
  10. preexponovany akurat tak blesk fotaku, ktory hlupak nerozozna, ze ma ubrat, ked ma nastaveny makro rezim ;-)

    Odpovedať
  11. uz vas pozorujem dlhsiu dobu a chystam sa o vas napisat par riadkov, ale pracovne povinnosti nedovoluju, ale aspon som sa prihlasil:)

    myslim, ze ten por je asi v poriadku, ta druha zelenina je stopkovy zeler /vyborny do bloody mary:)/ a ta pena moze byt vselico… vzhladom na to, ze to je jarne jedlo by som tiez tipoval dochuteny jogurt, alebo tvaroh…a posypany s nejakou koreninou – muskatovy orech? to sa mi moc nehodi:), alebo zmes korenin, ktora je tazko z obrazku urcit…

    Odpovedať
  12. clovek od fachu a hned bingo ;-)

    takze tu je rozlustenie: pri pisani clankov som sa stretol s zelerovym pyre. Doma som ho skombinoval s porom a muskatovym orieskom. Postup je jednoduchy, akurat tak trochu prplacka. Uvaril som osupanu hluzu zeleru vo vode s trochou oleja uplne domakka. Zlial vodu a rozmixoval so smotanou na hladku masu.
    Por som nakrajal na kruzky, ake vidis na fotke. Polovicu som kratko uvaril vo vode, druhu polovicu nechal surovu. Porove valceky som naplnil zelerovym pyre, dozdobil nakrajanymi zelenymi stonkami poru a navrch postruhal muskatovy oriesok. To cele nechal poriadne zachladit. Verzia s varenym porom chutila trochu mdlo a samozrejme sa aj omnoho horsie plnila, osobne mi lepsie chutila verzia so surovym porom, chrumkavejsie a plnotucnejsie. Na fotke to nie je prilis vidiet, ale naservirovane to vyzeralo trochu ako sushi.
    Priznavam, vysledok krajsi ako chutnejsi, ale ako trening a laborovanie fajn zabity cas…
    pozravujem barblogera ;-)

    Odpovedať
  13. tak jsem se trefila! A navíc už vím, že řapíkatý celer se u vás řekne stopkový zeler ;-)

    Odpovedať
  14. nebol by ten pór lepší, keby si ho opražil naoleji? A stou rozumixovanou bielou zeleninou som sa takmer trafila:) Akurát som si nespomenula na zeler:(

    Odpovedať
  15. no, s porom je celkovo problem, ze je slabucky a trha sa. Ci ho kratko povaris, alebo osmahnes na oleji je v podstate jedno, ale bez ohladu nato, mi pride jeho surova verzia prijemne chrumkava v kombinacii s makkou plnkou

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *