Rýchla súťaž o lístky na Festival chutí

Za normálnych okolností by som súťaž dal do niektorých Omrviniek, ale týždeň pred akciou to nemám ako stihnúť, tak poďme rovno na vec.

Festival chutí Nitrianskeho kraja

Koláž z tohoto článku nie je zmeska z fotobanky, ale všetko veci, ktoré budete môcť ochutnať presne o týžden na festivale hudby a jedla v Nitre. Na ochutnávanie budete potrebovať festivalové kupóny a balíčky po 15 kusov mám pripravených pre dvoch výhercov. Stačí urobiť jediné – poslať len emailom na adresu delikatesy (zatočenýznak) klimo (bodka) net najneskôr do nedele 29. mája polnoci správu, čo by ste chceli na akcii najviac ochutnať. Pômocka: spomínaná fotka je len malý výrez celej ponuky, kompletný zoznam na pripomenutie nájdete na mikrostránke festivalu. Dvoch výhercov ohlásime v tomto istom článku hneď nasledujúci deň, teda v pondelok 30. mája.

Ešte k festivalovým kupónom – minulý rok sa s nimi dalo platiť len v časti stánkov, tento rok už budú všetky na toto platidlo. Budú sa dať kúpiť na viacerých miestach a sú už k dostaniu aj v predpredaji v Nisyse. Predávajú sa v balíčkoch po 5 kusov za 5 eur.

Vyhodnotenie

Veľa odpovedí sme nedostali, boli „až“ štyri. Z nich sme vybrali dvoch výhercov, z ktorých každý získa festivalové kupóny v hodnote 15 eur. Sú to Zuzana Fekiačová a Peter Vician. Gratulujem a vidím sa na festivale.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.