Sumár za posledný mesiac, doplnené

Po takmer mesiaci fungovania tejto stránky sa mnoho vecí vyjasnilo. Niektoré časti sa ukázali ako zbytočné, iné by zasa mohli byť rozšírené. Isto si si aj všimol, že zopárkrát bola stránka nedostupná, bolo to jednak kvôli údržbe, ale aj kvôli testovaniu nových funkcii a úprav.

Aj keď to tak teraz nevyzerá, od začiatku som mal zámer viesť delikatesy.sk nie celkom ako klasický blog, ale ako stránku o kulinárii, s čerstvými článkami, zaujímavými odkazmi, fotkami, to všetko od viacerých autorov. Zámer pretrváva, autori sa už oťukávajú a na najväčšej nevýhode, teda chýbajúcich fotkách, sa už pracuje0 (foťák je už na ceste). Navyše po ankete môžem celkom určite povedať, že PDF newsletter bude.

Ďakujem za vašu trpezlivosť pri vývoji tejto stránky, verím, že už čoskoro vás budem môcť odmeniť bohatším obsahom a funkciami.

P.S. Súťaž: termín uzávierky posielania fotiek je predĺžený do 29. februára 2008.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Komentáre (12)

  1. ulicnik24

    malo casu na tu ankteu, malo by to byt dlhodobejsie, ani som sa tewda nesnazil najst dany objekt lebo som myslel ze uz bude aj vyhodnotenie

  2. ulicnik:
    kludne hladaj, termin uzavierky som predlzil. Co sa tyka ankety, samozrejme som zistoval aj mimo nej, ako by na nieco take ludia reagovali. Ide o to, ze tato stranka by nemala byt blogom, ale naozaj niecim takym, ako online magazinom o kulinarii, s tym by teda korespondovalo vydavanie toho PDF (ked uz nemam na fajnovy kriedovy papier ;-) )

  3. ulicnik24

    no mne je jedno co to bude ale mal by s atu denne ukazat aspon daky clanok aby som rano ked dojdem do roboty nasiel daco na citanie. Pdf archiv nemusi byt zly

  4. viac autorov, viac clankov, moze byt? ;-)

  5. a ako si to predstavuješ s tou stránkou o kulinárii? Akože ti bude môcť hocikto prispieť napr. svojimi poznatkami o reštikách na SK, alebo nejakým skvelým receptom, alebo ako?

  6. skor staly/polostaly autor, ktory by sem prispieval. Dvoch uz mam rozbehnutych, cakam na ich prve veci. Cize nie uplne otvorena baza, ale skor ludia, ktorych poznam a mozem doverovat ich mienke a skusenostiam.

  7. pridavam sa ku germe: ako si predstavujes spoluautorstvo? priznavam,ze jedlo, knihy a casopisy o vareni, spoznavanie novych potravin sa v poslednych rokoch stali mojim konickom:-) nie som vsak profesional z oblasti gastronomie.
    Paci sa mi,ze sa zatial receptami drzis uceleneho konceptu. Bola by som asi sklamana ak by sa to tu zvrhlo na sklad receptov v style:“ Andrej Bican vari s andreou“…. uf, dufam,ze som ta neurazila. napr. takto si moju laicku zalubu vo vareni vylozila jedna moja pribuzna a pri prilezitosti promocie mi tento „hodnotny“literarny zdroj venovala.

  8. To vonkocom nie, koncept stranky menit nechcem, ani zvrhavat na „najvacsiu-mega-databazu-receptov“. Na druhej strane, z toho ale nechcem robit one-man-show a vzdy budem otvoreny novym myslienkam, ludom, inspiraciam. Jedine zmeny, ktore chystam, budu smerom k prehladnosti (napriklad v pravom stlpci, aby sa clovek dostal priamo k informaci bez dlheho listovania smerom dolu). Vyvoj sam ukaze, co sa osvedci a co nie.

  9. OK:-)tak sup este nejaky fotoaparat, nech nie sme ukrateni o vizualnu stranku tvojich vytvorov, pripadne navstivenych zariadeni.

  10. ulicnik24

    davat sem dake velke mnozstvo beznych receptov nema vyznam, treba len zopatr ale dakych specialit aby sa v tom clovek nestratil

  11. Shira313

    Veľmi oceňujem stránku a kulinárii nezahrabanú v miš maše receptov – tie si už dnes nájdeme bez problémov. Teším sa hlavne na recenzie podnikov, len sa prihováram aj za zverejnenie cien, aby bol budúci klient v obraze a nie v šoku :o) Taktiež privítam na tipy na nákup kvalitných surovín či kuchynských pomocníkov (nemyslím žívých ;-)).

  12. dakujem za ohlas aj za tipy, taketo si zasa ja cenim najviac.
    Vsetko, co si vymenovala, zatial caka na fotak, predsalen, nechcem to uverejnovat bez fotiek.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *