Čo si o nás myslíte + súťaž

Trend Top Reštaurácie

Už je to pol roka, čo sa Delikatesy pustili do partnerstva s Trendom. Dosť dlhá doba nato, aby sme sa vás mohli opýtať jednu záludnú otázku. A keď sa už pýtame, prečo to rovno nespojiť s malou súťažou.

Keď sme uverejnili správu o tejto zmene, dostali sme rôzne komentáre. Gratulačné aj opatrné. Báli ste sa napríklad, či nás reklama nepokazí. Za nás môžem povedať jediné. Nebolo vždy všetko ideálne, ale doteraz sme všetko pomerne ustáli. Teší nás, že nám nikto nekafral do článkov ani výberu tém a reklama sa naozaj vyhradila len do bannerov. Niekedy ich je pomenej, ale teraz pred sviatkami je to samozrejme estráda ako ein Kessel Buntes.

Aj keď sa trochu bojíme opýtať, chceme to vedieť. Ako hodnotíte doterajšie články a stránku? Neodradila vás reklama? Zdá sa vám, že sme sa zmenili? Budeme sa tešiť každej odpovedi a všetky posunieme do súťaže. Traja z vás vyhrajú posledný ročník bedekra Trend Top Reštaurácie. Tak žiadne opisovanie a smelo sa pustite do nás!

Vaše komentáre s predmetom Súťaž posielajte len emailom na delikatesy (zatočenýznak) klimo (bodka) net, najneskôr do tejto nedele, 11. decembra 2011 polnoci. Troch výhercov uverejníme nasledujúci deň, teda v pondelok 12. decembra 2011.

P.S.

V tomto roku ešte stihneme jednu celkom vianočne prekvapivú súťaž, cena bude naozaj zaujímavá.

Vyhodnotenie súťaže – doplnené 12. decembra

Mailom sme dostali 4 odpovede. A ceny sú len 3. Čo je vyslovene hlúpa situácia. Vyriešime ju tak, že cenu pošleme všetkým štyrom – Petrovi Hollému, Petrovi Semanovi, Jane Oleničovej a Kataríne Gajdošíkovej.

Za komentáre ďakujeme všetkým. Aj tým, ktorí komentovali pod týmto článkom. Vždy máte možnosť povedať nám, ak sa vám niečo nebude páčiť.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Komentáre (12)

  1. O cenu nemam zaujem (na Slovensku chodim do restauracii prilis malo), takze komentar napisem priamo sem.
    Reklamu som si ziadnu nevsimla (Adblock funguje vyborne), zmenu obsahu som nepostrehla (je tu akurat viac autorov a Viktor menej pise, ale neviem, ci to je vplyvom Trendu).
    Zatial ste pre mna stale najoblubenejsi slovensky foodblog.

  2. Tak teraz tato reklama cez celu plochu ma definitivne odradzuje..

  3. Ja som sa k Delikatesam dostala prave cez Trend, takze asi pozitivom spoluprace je aj ziskanie novych citatelov. S reklamou sa pri zmysluplnom obsahu asi pocita, ci nie? Delikatesy mam rada a casto ich citam, troska mi ale vadia obcasne gramaticke pochybenia :D Mozno by mohol Trend prispiet jazykovym korektorom, na to ho maju a ked uz teda ide o sucast ich internetoveho portfolia, mozu obcas korektora pozicat.

    Tym sa nechcem nijako dotknut autorov Delikates, koniec koncov, preto je bloger blogerom, ze nie je profesionalnym novinarom. A preto ma aj blog iny zmysel a vyznam ako nejaka rutinna praca zdechleho unaveneho profika. Delikatesam drzim palce aj dalej.

  4. Dakujeme za doterajsie odpovede, dufam, ze nie su posledne! Do nedele este vela casu ;-)
    Jazykove korektury – su v plane uz velmi skoro.
    Ci menej publikujem to neviem. Ostatni autori pisu vacsinou len reportaze, vsetko ostatne ja. Novych autorov nepriberame zato, ze mne sa nechce pisat. Naopak, jedlo zaziva konecne renesanciu, tesim sa z toho a kazdy den je o com hodit par viet. Vzdy som ale chcel, aby toto nebola sou jedneho cloveka. Zas na druhej strane, ani to zrejme nikdy nebude 50 ludi. ;-)

  5. Komentujem a „rypem“ pod clankami a sem by som neprispel?

    Delikatesy som tiez spoznal vdaka Trendu, takze mu za to dakujem.
    S reklamami som v pohode, ako Katka…horsie by bolo pouzivat doplnok, ktory brani nacitavaniu navstev, ten je pre stranku ovela horsi.
    Celkova uroven je velmi dobra a nevtierava.
    Naozaj taky mix osobneho blogu a food blogu.
    Ked mam vyhrady, tak pisem pod konkretny clanok.
    Ci sa zohladnia v buducnosti zalezi len na sefovi ale verim ze nieco ano.
    Pravopis som spomenul, ten ma netrapi, dolezite su spravne recepty a postupy pripravy.
    Fotky tie by mohli byt detailnejsie, verim ze budu.
    Videorecepty vraj budu, tesim sa.
    „Zavislost“ som spomenul, ale ked sa skombinuje s hodnotenim cukroviniek tak bude prijatelna.
    Chodim sem rad koli atmosfere ktora tu vladne.
    Pohoda, pekne clanky, recepty, zaujimavosti…jednoducho je to take osobne a nie robene pre bizniss.
    Relax a zabudnutie na politiku, ekonomiku a s prepacenim za sproste slova politikov a celebritky….
    Drzim Vam palce a vela uspechov do buducnosti.
    Dobru chut ;-)

    P.S. a viete ze ste to celkom vyhrali? Aj keby sa na vas Trend vykaslal, uz mate take dobre meno, ze by ste sa nestratili.
    Skoro som zabudol! Nepisem koli cene, moze byt pekna a zaujimava, ale vzhladom k mojej vzdialenosti od Slovenska ju nevyuzijem.

  6. po technickej stranke nejake rozdiely nevidim, aktualna reklama je mierne iritujuca ale z niecoho zit treba, tak to by som nejako prezil, dizajn sa vycistil, je prehladnejsi nez predtym, mobilna verzia pravdepodobne stale absentuje

    porovnat obsahovo by bolo jednoduchsie keby ste mali casovy archiv, klikol by som si na mesiac pred rokom a teraz a porovnal, ked si vezmem hlavnu stranku aktualne pre mna osobne:
    10 clankov s obrazkami – 3 zaujimavejsie reporty zo szegedu, trhov v NR a Lvov, tieto clanky sa mi pacia (aj ked by mohli byt detailnejsie), prakticky len 1 recept na salat (cakal by som teda na foodblogu ze tato kategoria bude vysoko prevazovat) aj ten ma nezaujal, zvysnych 6 clankov o tom co si myslime, nieco o kave, boboch, sipkovom vine, ruskom strojceku a reklama na knihu, nic co by ma zaujimalo a ratam ze ani bezneho citatela ktoreho zaujima jedlo co si moze pripravit (recepty z beznych surovin, ak aj je sipkove vino ci boby o navode na ne tak mi nestoja ani za kliknutie) prip. recenzie restik prip. recenzie miest z pohladu jedla ktore jedine teda splnaju tie tri cestopisy prip. este nejake vseobecne informativne tematicke clanky ako bol o vode, rovnako moze byt o syroch, bryndzi, mlieku, masle ci comkolvek (nemyslim si ze sme vycerpali vsetky zaujimave temy aby sa museli rozoberat zrovna nejake boby)

    ale dostal som napad pouzit Archive.org a preniest sa nim na hl.stranku spred roka 8. decembra
    http://web.archive.org/web/20110304023519/http://www.delikatesy.sk/

    takze na porovnanie clanky s dneskom – 3 hlavne clanky s fotkoy, 6 dalsich s mensou fotkou, opat hodnotenie zaujimavosti z mojho pohladu – zaujimavy report zo SF, OK recept na kura, OK clanok o stolovani, OK recept na gnochi, vseobecny omrvinkovy clanok z food sceny, menej zaujimavy rozhovor s nejakym kucharom, dalsi zaujimavy report z Grecka, inspirativna recenzia cukrarne, report z veltrhu

    myslim ze je zjavne kam sa to s kvalitou ubera:
    december 2011 – ziadna recenzia restiky, jeden nezaujimavy recept na salat, ziadny prehlad vseob. diania (omrvinky), reklama na knihu, edukativny clanok ale na nezaujimavu temu nejakych bobov a celkovo tak tri zaujimavejsie clanky z ciest

    december 2010 – zaujimavy recept na kura a menej zaujimavy ale stale OK gnochi (pre toho kto ich ma rad), recenzia cukrarne, prehlad vseob. diania (omrvinky), 3 reporty z ciest a mozno nezaujimavejsie 2-3 clanky, ale aj tie OK

    pomer zaujimavosti pre mna uplne opacny (a nemyslim ze by sa zmenilo moje vnimanie za ten rok), pred rokom tak 6 z 9 clankov fajn, teraz tak 3 z 10 a zvysok nezaujimava vata, moze to byt zrovna nestastna nahoda ze mi teraz nepadli clanky do vkusu ale pozorujem to bohuzial uz dlhsie ze to tu mam precitane/preletene velmi rychlo oproti minulosti, takymto Trendom vyvoja ratam ze prestanem delikatesy citat o par tyzdnov/mesiacov (tak ako pred dlhym casom dopadol Cuketka ktory bol zo zaciatku velmi fajn a casom sa to tam zacalo plnit samymi exkluzivnymi kravinami odtrhnutymi od bezneho zivota plus clankami o kavicke, vine, hadankami, reklamou, uputavkami na jeho clanky inde a inou vatou), je to skoda ale nastastie to isti agregator Apetitus, Retazce a Foodissimo, foodblogov je stale viac a tak nie je taky problem najst nahradu, je vsak skoda ked tak dopadne svojho casu suverenne najlepsi SK foodblog, tak ako tak dopadol Cuketka

    1. no neviem ci som bol predtym slepy alebo predtym v pravom stlpci nebol

      tak ci onak by ale mali byt nejake recenzie restik, viac receptov a nejake vseobecne zhrnutia z oblasti jedla castejsie, toto by malo byt jadro a nie su to temy na ktore by bolo take tazke pisat clanky, ale je to tvoj blog, pis ho ako chces, ja som napisal svoje dojmy

    2. Nie, nebolo, len som nahodou natrafil na plugin, ktory to osetruje (vid tu http://delikatesy.etrend.sk/archiv). Funguju teraz vlastne dva sposoby: vyrolovavacia ponuka v pravom stlpci aj link na Archiv v paticke stranky. Plus ked listujes v archive podla mesiacov, nadpis sluzi zaroven aj ponuka na vyber a prepinatko (http://delikatesy.etrend.sk/date/2011/10). Uvidim, ci sa to osvedci, pretoze uz beztak ma titulka vela requestov na databazu (ano, aj kvoli reklamnym javascriptom). Cize ak by to malo vyraznejsie brzdit stranku, potom tu funkciu budem mozno musiet obmedzit (alebo aspon jednu z nich – ten plugin).

      Mozno to s tym nesuvisi, ale vyber tem v poslednom case mozno onedlho pochopis.

  7. Vdaka za postrehy.
    Markoff – myslim, ze toto je jedna z charakteristik blogu – nevyvazenost. Nehovorim to ako vyhovorku, ale ako konstatovanie faktu. Niekedy je plodny mesiac, inokedy mrtvo. Niekedy zasa chyti clovek inspiraciu a vezie sa na vlne. Tym, ze nie sme profi medium, tak nemame pravidelne rubriky, ktore sa musia kazdy mesiac naplnit, aj keby traktory padali. Takze porovnavat takto tvrdo matematicky sa asi neda.
    Rovnako sa v nasom pohlade nezmenilo, ze piseme to, co zazivame a nie podla statistik a na popularnost. Cize vzdy sa niekomu trafime do noty a inokedy zasa nie. Nie, ze by sme nechceli pocuvat co ludia hovoria. Ale opat sa vratim k zakladnej charakteristike blogu – osobne clanky podla momentalnej inspiracie a nalady.

    A propos, mobilna verzia funguje uz od prechodu pod Trend. Aj ked v minimalistickej podobe, ale funguje. Dokonca aj na mojej starej nokii 3110. Velmi som to zatial nespominal, pretoze nebol dovod. Prioritu ma spojazdnenie diskusneho fora, ktore je este stale odstavene. Potom sa pustime do serioznejsej mobilnej verzie.

    1. Markoff za v tej Cine zas nudi, treba to brat tak.
      Jedna, mozno dve veci z jeho prispevku stali za uvahu, ostatne je balast.
      Ako keby nechapal rozdiel medzi osobnou strankou nadsenca a strankou pre tvrdy biznis.
      Nech sa venuje tomu, comu sa venuje a o com pise. Tam je celkom dobry.
      Do tohto nech sa nemontuje. Keby to bolo zle, tak by to uz nebolo a uz vobec by to nebolo pod kridlami Trendu.
      Markoff, aku navstevnost a zvhlad ma tvoja stranka?
      (prosim ta, vynechaj zbytocne komentare ako vzdy a daj cisla)
      http://markoff.biz/

  8. Petulli

    Ahoj Viktor,
    prechod pod Trend bol dobry krok, priznam, ze som z toho mala tiez trosku obavu, ked si oznamil, ale ziadnu negativnu zmenu som nezaznamenala.
    Je pravda, ze trosku menej citam, ale neviem posudit, ci je to clankami alebo mojim osobnym momentalnym nastavenim. To ale nic nemeni na veci, ze vdaka tvojmu blogu som spoznala mnoho skvelych miest a surovin, za co som moc vdacna.
    Prekvapil si ma s tvojou dietou a drzim moc palce, aby bolo lepsie.

    Jedna otazocka, velmi ma svojho casu chytil za srdce clanok od Niny Lovasovej z greckeho ostrova. Ale zda sa mi, ze potom uz nic nepisala. Bude este prispievat?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *